Toimitilat

Tervetuloa Fox Yardille – täydelliseen työympäristöön luonnon ympäröimänä!

Sijaitsemme idyllisessä Kuopion Kortejoella, vain puolen tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Siilinjärveltä. Olemme ylpeitä tarjotessamme viihtyisiä ja rauhallisia toimitiloja, jotka kutsuvat luomaan, inspiroimaan ja menestymään.

Fox Yardilla uskomme, että ympäristöllä on suuri vaikutus työskentelyyn. Siksi olemme valinneet tämän upean luontokohteen, joka tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan ympäristön. Toimitilamme on suunniteltu tukemaan tuottavuutta ja hyvinvointia, ja ne sulautuvat saumattomasti ympäröivään luontoon. Voit nauttia työskentelystä vehreässä ympäristössä samalla kun pysyt tehokkaana ja keskittyneenä.

Fox Yardilla tarjoamme monipuolisia tiloja erilaisiin tarpeisiin – olit sitten pieni tai suurempi yritys. Tarjoamme tunnelmalliset tilat, joissa yhdistyvät toiminnallisuus ja mukavuus. Lisäksi tarjoamme monipuoliset varastotilat erilaisiin tarpeisiin.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Fox Yardiin – paikkaan, jossa luonto ja työskentely sulautuvat yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi. Tule inspiroitumaan ja luomaan kanssamme